افزونه های برتر وردپرس در ۲۰۲۴

529 بازدید
افزونه های برتر وردپرس در 2024

ما در این مقاله قصد داریم افزونه های برتر وردپرس در ۲۰۲۴ را معرفی کنیم. اگر اول کار هستین و نمی‌دونین برای طراحی سایت با وردپرس به چه افزونه‌هایی نیاز دارین، بهتر است تا آخر مقاله همراه ما باشین. افزونه‌های وردپرس تنوع زیادی دارن و گزینه‌های زیادی در دسترسه، اما انتخاب بین این همه تنوع دشواره و اکثر افزونه‌ها کاربرد زیادی ندارن‌‌. باید افزونه‌ای را نصب کنین که وب سایت شما را بهبود بده. ما در ادامه یک فهرست از (۲۴) افزونه برتر وردپرس آماده کردیم. این افزونه‌ها در سئو، آنالیز، طراحی و امنیت تاثیر زیادی دارن و موارد زیادی را پوشش میدن. با مطالعه این مقاله می‌تونین درک واضحی از افزونه‌های ضروری وردپرس و افزونه های جانبی المنتور به دست بیارین.

wordpress-logo

افزونه های برتر وردپرس

در ابتدا باید افزونه‌هایی را انتخاب کنین که نیازهای اساسی وب سایت شما را پوشش میدن. بهترین افزونه‌ های وردپرسشامل موارد زیر هستن:

افزونه های فرم

افزونه‌های فرم ساز یکی از مهمترین پلاگین‌های وردپرس هستن. با استفاده از این پلاگین‌ها می‌تونین زمینه‌ای را فراهم کنین که بازدید کنندگان وب سایت با شما در تعامل باشن. برای مثال کاربران وب سایت می‌تونن برای خرید یک محصول یا تماس با شما از فرم کمک بگیرن. انتخاب درست این افزونه تاثیر قابل توجهی بر نرخ تبدیل و تجربه کاربری کاربران داره. در قسمت زیر بهترین افزونه‌های فرم ساز را معرفی می‌کنیم:


۱. فرم المنتور (Pro)

المنتور، یکی از مهمترین افزونه های برتر وردپرس است.
اگر در وب سایت خود از صفحه ساز قدرتمند المنتور استفاده می‌کنین، به شما پیشنهاد می‌کنیم حتماً برای انتخاب پلاگین فرم، فرم المنتور پرو را مد نظر قرار بدین. با استفاده از این افزونه می‌تونین فرم‌ها را به شکل بصری طراحی کنین‌. از طرفی افزونه فرم ساز المنتور پرو، گسترده‌ای از انواع فیلد نظیر؛ پرداخت‌ها و بارگذاری فایل و غیره را ارائه میده. این پلاگین رابط کاربری ساده‌ای داره.

 

۲. Gravity Forms

اگر نیاز به ویژگی‌های و قابلیت‌های بیشتری دارین به شما، Gravity Forms را معرفی می‌کنیم. این پلاگین به برنامه‌های شخص ثالث مانند پلتفرم ایمیل مارکتینگ و سیستم‌های crm متصل شده و دارای فرم های چند پیجی و منطق شرطی قدرتمندی است.

 

۳. Ninja Forms

از دیگر افزونه های برتر وردپرس، به نینجا فرمز اشاره می‌کنیم.
این پلاگین رویکرد ماژولار داشته و دارای قابلیت تنظیم است. کاربران پلاگین نینجا فرمز می‌تونن در صورت نیاز ویژگی‌های مورد نظر خود را اضافه کنن. به علاوه نینجا فرمز دارای رابط کاربری آسانی بوده و انواع پلاگین‌ها را برای قابلیت‌های اضافه ارائه میده.

ninja-form-plugin

۴.Contact Form

این پلاگین در مخزن پلاگین‌های وردپرس وجود داشته و بیش از ۵ میلیون بار نصب فعال داره. افزونه Contact Form بسیار ساده است و به صورت رایگان و پولی عرضه شده. به مدت دو هفته می‌تونین از نسخه رایگان بهره ببرین و در صورت رضایت نسخه پولی آن را تهیه کنین. با این حال اکثر افزونه های برتر وردپرس به صورت رایگان نیز در دسترس هستن. با استفاده از این پلاگین می‌تونین در عرض چند دقیقه فرم‌های متعددی بسازین و در سایت خود قرار بدین. خوشبختانه امکان فارسی سازی این افزوده وجود داره و به زبان فارسی نیز قابل نصب و اجرا است.

افزونه های سئو

افزونه‌های سئو تاثیر زیادی بر روند کلی وب سایت دارن. با استفاده از این پلاگین‌ها می‌تونین محتوای خود را بهینه کرده و رتبه خود را در موتور جستجوگر گوگل افزایش بدین. از طرفی می‌تونین ترافیک طبیعی بیشتری برای وب سایت خود جذب کنین.
در قسمت زیر به مهم‌ترین افزونه‌های سئو وردپرس اشاره می‌کنیم:

۵. Yoast SEO

برخی افزونه های برتر وردپرس مانند یواست سئو، کاربرد زیادی در بهینه سا ی سایت دارن. اگر با مبحث سئو آشنایی داشته باشین، حتماً افزونه Yoast SEO را می‌شناسین. این افزونه قدرتمند ابزارهای زیادی برای سئو و بهینه سازی محتوای وب سایت ارائه میده. همچنین با استفاده از قابلیت تجزیه و تحلیل خوانایی Yoast SEO می‌تونین بهترین محتوا را برای وب سایت خود تولید کنین. پلاگین یواست برای بهینه‌سازی عناوین تصاویر و توضیحات متا دیسکریپشن، پیشنهادات مختلفی ارائه می‌کنه.

Yoast-SEO

۶. All in One SEO Pack

این پلاگین نیز مانند افزونه یواست سئو یک انتخاب عالی به شمار میره. افزونه مد نظر برای مبتدیان مناسب بوده و عناوین و توضیحات متا را سئو می‌کنه. برخی افزونه های برتر وردپرس برای سئو مانند All in One SEO Pack، به راحتی با پلتفرم‌های سوشال مدیا ادغام میشن.

 

۷. SEOPress

پلاگین SEOPress سرعت بالایی داشته و انواع گسترده‌ای از قابلیت‌ها را ارائه میده. این پلاگین مجموعه گسترده‌ای از ویژگی‌ها نظیر؛ نقشه‌های سایت xml، ابزارهای لوکال سئو، تجزیه و تحلیل محتوا و غیره را در بر می‌گیره. همچنین با رسانه‌های اجتماعی ادغام می‌شه.


۸.Rank Math SEO

این پلاگین هم مثل یواست سئو، محتوای وب سایت را بهینه سازی می‌کنه. رنک مث یکی از قدرتمندترین پلاگین‌هایی است که در این مقاله افزونه های برتر وردپرس به آن اشاره می‌کنیم. از جمله ویژگی‌های برجسته آن می‌تونیم به؛ پیشنهاد سئو، تجزیه و تحلیل کلمه کلیدی اصلی و … اشاره کنیم.

 

افزونه های امنیتی

مهمترین نکته در طراحی سایت‌های وردپرسی، توجه به امنیت وب سایته. سایت‌های وردپرسی محبوبیت زیادی دارن، اما امنیت آنها خیلی کمه بنابراین باید با استفاده از پلاگین‌های امنیتی، امنیت وب سایت خود را تضمین کنین. عدم توجه به اهمیت وب سایت منجر به هک شدن سایت و از دست رفتن دیتاها می‌شه.

 

۹. iThemes Security

این افزونه نیز مثل پلاگین‌های دیگه از دیتاها و وب سایت محافظت می‌کنه. افزونه های برتر وردپرس برای امنیت، به صورت پولی و رایگان در دسترس هستن. می‌تونین به صورت رایگان از بخشی از قابلیت‌های پلاگین بهره ببرین اما برای استفاده از قابلیت‌های دیگه باید نسخه پولی آن را تهیه کنین‌. این افزونه برای سایت‌های فروشگاهی، وبلاگ‌ها و رزومه‌ها مناسبه.

ithemes-security

۱۰. Wordfence Security 

با استفاده از این پلاگین می‌تونین امنیت وب سایت خود را تضمین کنین. این افزونه همیشه بر روی سایت فعال بوده و از سایت شما محافظت می‌کنه. همچنین برای افزایش امنیت وب سایت از هوش مصنوعی بهره می‌بره. این پلاگین به شبکه امنیتی متصله و به سرعت باگ امنیتی را شناسایی می‌کنه و جلوی نفوذ آن را می‌گیره.

 

۱۱. Sucuri Security

افزونه های برتر وردپرس برای امنیت مانند Sucuri بهترین شیوه‌های امنیتی را پیاده‌سازی کرده و از وب سایت محافظت می‌کنن. همچنین موردهای مشکوک را قبل از رسیدن به سرور مسدود کرده و منجر به تقویت وب سایت میشه. 

 

افزونه های پشتیبان گیری

پشتیبان‌گیری منظم به شما کمک می‌کنه تا در صورت بروز مشکل یک نسخه پشتیبان از وب سایت خود داشته باشین و بتونین وب سایت خود را به حالت قبل برگردونین. همچنین می‌تونین به صورت اتوماتیک و دستی از وب سایت خود بکاپ تهیه کنین. با استفاده از افزونه UpdraftPlus Backup & Migration می‌تونین محتوای وب سایت خود را منتقل کنین. با کمک افزونه های برتر وردپرس میتونین وب سایت خود را به میزبان جدید منتقل کنین.  این پلاگین قفل تنظیمات داره و می‌تونین  بر روی تنظیمات افزونه رمز قرار بدین. این افزونه نیز به صورت خودکار از وب سایت بکاپ تهیه می‌کنه و از قابلیت‌های زیادی برخورداره. همچنین مانند پلاگین قبلی امکان انتقال وب سایت به میزبان جدید را فراهم می‌کنه.

 

افزونه های بهینه سازی تصویر

بهینه‌سازی تصاویر تاثیر زیادی بر سرعت وب سایت داره. با استفاده از پلاگین‌های بهینه سازی تصاویر می‌تونین تصاویر خود را بدون کاهش کیفیت بارگذاری کنین. این پلاگین‌ها تجربه کاربری کاربران را بهبود میدن.  

 

۱۲. Elementor Image Optimizer

پلاگین Elementor Image Optimizer، برای وب سایت‌هایی که با صفحه ساز المنتور ساخته می‌شن، مناسبه. با کنم این افزونه های برتر وردپرس، می‌تونین تصاویر سایت خود را بهینه کنین. این ابزار فوق العاده قدرتمند بوده و به صورت خودکار تصاویر را فشرده می‌کنه. 

Elementor Image Optimizer

افزونه های بهینه سازی عملکرد

سرعت وب سایت تاثیر زیادی بر سئو و موفقیت کلیه وب سایت داره. وب سایت‌های کُند، بازدید کنندگان را فراری داده و نرخ پرش را افزایش می‌دن. با استفاده از برخی پلاگین‌ها می‌تونین سرعت و کارایی وب سایت خود را بالا ببرین. 

 

۱۳. WP Optimize

افزونه WP Optimize، داده‌های غیر ضروری را حذف کرده و تصاویر را بدون افت کیفیت، فشرده می‌کنه. این پلاگین بهینه‌سازی دیتابس وردپرس، عملکرد سایت را بهبود بخشیده و دیتابیس را بهینه‌سازی می‌کنه. 

 

۱۴. Perfmatters

با انتخاب درست از بین افزونه های برتر وردپرس می‌تونین تجربه کاربری را بهبود بدین. اگر قصد دارید بر عملکرد وب سایت خود کنترل جامع داشته باشین، به شما پیشنهاد می‌کنیم از پلاگین Perfmatters استفاده کنین. با استفاده از ویژگی‌های این افزونه می‌تونین درخواست‌های http را کاهش داده و منابع مسدود کننده را حذف کنین.

افزونه های تجزیه و تحلیل

برای استفاده از استراتژی‌های بازاریابی باید درک درستی از ترافیک وب سایت خود داشته باشین. خوشبختانه افزونه‌های تجزیه و تحلیل زیادی در این زمینه وجود دارن که به بهترین شکل ممکن سایت شما را بررسی می‌کنن. پلاگین Matomo Analytics به شما این امکان را میده که به طور کامل بر دیتاهای وب سایت خود کنترل داشته باشین. برای مثال با کمک این افزونه های برتر وردپرس می‌تونین رفتار بازدیدکنندگان در مواجه وبسایت شما را بررسی کنین. همچنین این پلاگین زمینه‌ای را فراهم می‌کنه تا بتونین رویدادها را ردیابی کرده و اهداف مد نظر خود را تعیین کنین. 

 

افزونه های شبکه های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی به شما این امکان را میدن تا در دنیای اینترنت حضور فعال‌تری داشته باشین. با استفاده از پلاگین‌های شبکه اجتماعی که در قسمت زیر اشاره می‌کنیم، می‌تونین محتوا موجود در شبکه اجتماعی را در سایت خود به نمایش بزارین. 

 

۱۵. Smash Balloon

این پلاگین، فیدهای سفارشی بی‌نظیری داره و به شما کمک می‌کنه تا بدون هیچ زحمتی محتوای شبکه اجتماعی را در سایت خود منتشر کنین. در واقع این‌گونه افزونه های برتر وردپرس، برای پلتفرم‌های اینستاگرام، توییتر، یوتیوب و غیره، افزونه‌های اختصاصی ارائه داده. 

۱۶. Easy Social Share Buttons

با استفاده از این پلاگین می‌تونین دکمه‌های اشتراک گذاری سوشال مدیا را به بهترین شکل ممکن به سایت خود اضافه کنین. همچنین می‌تونین با استفاده از گزینه سفارشی، از بین تنوع زیاد، انیمیشن و طرح بعدی و …. را انتخاب کنین. 

 

افزونه های جانبی المنتور و اکوسیستم المنتور

حال که با افزونه‌های مورد نیاز وردپرس آشنا شدیم، می‌خوایم در مورد افزونه‌های جانبی المنتور بحث کنیم. المنتو طیف گسترده‌ای از ابزارها و افزونه‌ها را ارائه داده. با استفاده از این افزونه‌ها می‌تونین به راحتی وب سایت خود طراحی کنین. در قسمت زیر به برخی از مهم‌ترین افزونه های برتر وردپرس برای المنتور اشاره می‌کنیم:

 

۱۷. Elementor Pro

در مخزن وردپرس، نسخه رایگان المنتور پرو وجود داره، این نسخه بسیار پرکاربرد بوده و طیف گسترده‌ای از انواع قابلیت‌ها را ارائه داده. با این حال المنتور پرو قدرتمندتر بوده و ویژگی‌های پیشرفته زیادی داره. از جمله این ویژگی‌ها می‌تونیم به ووکامرس، قالب ساز و غیره اشاره کنیم. با استفاده از این صفحه ساز قدرتمند می‌تونین هر وب سایتی را طراحی کنین.

 

۱۸. Elementor AI

این ابزار هوشمند برای تولید ایده‌های محتوا کدهای سفارشی و غیره از هوش مصنوعی استفاده می‌کنه. برای استفاده از این ابزار، نیازی به طراحی یا کد نویسی ندارین و می‌تونین به راحتی وب سایت با ظاهر حرفه‌ای بسازین. 

 

۱۹. HappyAddons

اینگونه افزونه های برتر وردپرس دارای طیف گسترده از ویجت‌های خلاقانه هستن. با استفاده از این ویجت ها می‌تونین سایتی خلاقانه طراحی کنین. برای مثال افزونه هپی ادونز، دارای قالب‌های از پیش طراحی شده بوده و از ویژگی‌های مانند؛ پس زمینه گرادیانت و تیترهای متحرک برخورداره. 

Happy Addons

۲۰. Crocoblock

بر این افزونه انواع قالب‌ها و لوک‌های از پیش طراحی شده وجود داره. این ابزار برای طراحی انواع وب سایت‌ با المنتور مناسبه.

 

سایر افزونه های ضروری برای نیازهای خاص

در قسمت زیر قصد داریم افزونه‌هایی برای ساخت فروشگاه آنلاین و پلتفرم‌های چند زبانه را معرفی کنیم. این افزونه‌ها به شما در رسیدن به اهدافتان کمک زیادی می‌کنن. 

 

۲۱. Akismet Anti-Spam

با استفاده از این‌گونه افزونه های برتر وردپرس می‌تونین با اسپم مقابله کرده و محتوای ناخواسته را فیلتر کنین. افزونه Akismet، از وب سایت در برابر نظرات اسپم فرم ها محافظت کرده و تجربه کاربری را بهبود می‌ده.

 

۲۲. WooCommerce

اگر می‌خواین سایت فروشگاهی طراحی کنین به ووکامرس نیاز دارین. با استفاده از این پلاگین می‌تونین وب سایت خود را به یک فروشگاه کامل تبدیل کنین. در این افزونه امکاناتی مانند پرداخت امن، سبد خرید، مدیریت محصولات و غیره وجود داره. از طرفی افزونه ووکامرس قابل تنظیمه. 

 

۲۳. LearnDash

اگر ب سایت آموزشی دارین و می‌خواین خدمات آموزش آنلاین بفروشین، می‌تونین از افزونه لرن دش استفاده کنین. با استفاده از این گونه افزونه های برتر وردپرس، می‌تونین دوره‌های جذاب بسازین. همچنین به درگاه‌های پرداخت متصل شده و دوره‌های خود را به فروش برسونین.

Learn Dash

۲۴. TranslatePress

با استفاده از این افزونه می‌تونین یک سایت چند زبانه طراحی کرده و به مخاطبان بیشتری دسترسی داشته باشین. این افزونه قدرتمند به راحتی وب سایت شما را به چند زبان ترجمه می‌کنه. 

 

نتیجه گیری

پلاگین‌ها در ساخت سایت‌های وردپرسی نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنن. در واقع بهتره بگیم اگر این پلاگین‌ها نباشن تقریباً در دنیای وردپرس هیچ کاری نمی‌تونینن انجام بدین. در مخزن وردپرس انواع زیادی از پلاگین‌ها وجود داره، اما همه آنها به کار شما نمیان‌. چه بخواین سرعت سایت خود را افزایش بدین یا یک سایت فروشگاهی طراحی کنین، به افزونه های برتر وردپرس نیاز دارین. 

در انتخاب پلاگین باید به نیازهای وب سایت خود توجه کنین.

برای اینکار باید به پیشخوان وردپرس مراجعه کرده و سپس روی تب افزونه‌ها کلیک کنین. سپس وارد مخزن وردپرس شده و پلاگین های مورد نظر خود را نصب کنین.

پلاگین‌ها امکانات بیشتری به سایت اضافه می‌کنن و سرعت و عملکرد سایت را بهبود میدن.

به این مطلب امتیاز دهید!
آیا این مطلب را می پسندید؟
https://otters.ir/?p=19622
اشتراک گذاری:
بهناز شکرگزار وبسایت شخصی
سلام من بهناز شکرگزار هستم. مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار خوندم و از ابتدای کار شرکت مدیر فنی آترز بودم. خوشحال میشم اگه پیشنهاد یا انتقادی داشتید با ما در میون بذارید.
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد افزونه های برتر وردپرس در ۲۰۲۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

سلام رفیق

به آترز خوش اومدی!
بچه‌ها آماده‌اند تا راهنمایی کنند...

پشتیبانی بهناز شکرگزار
+989389249995
زمان پاسخگویی ۸ صبح الی ۸ شب
سلام وقت بخیر. چطور میتونم کمک کنم؟
×
میتونم کمکت کنم؟