طراحی وب اپ (Web App) به طور اختصاصی در آترز

یک برنامه کامپیوتری که به صورت آنلاین در یک مرورگر وب اجرا میشه. برنامه های کاربردی وب معمولا با استفاده از زبان های برنامه نویسی مانند HTML، CSS و جاوا اسکریپت ساخته میشن.

یک برنامه وب میتونه یک برنامه ساده، مثل یک ابزار محاسباتی آنلاین، یا یک برنامه پیچیده تر، مثل یک سیستم مدیریت محتوا یا یک بازی آنلاین باشه.

یکی از مزایای استفاده از برنامه های تحت وب اینه که کاربران میتونن به راحتی از هر رایانه ای با اتصال به اینترنت به برنامه دسترسی داشته باشن، بدون اینکه نیازی به نصب برنامه بر روی رایانه شخصی کاربر باشه.

یک برنامه وب همچنین میتونه به راحتی عملکردهای ارتباطی مثل ورود کاربر، ثبت نام، پرداخت آنلاین و بسیاری موارد دیگر رو در خود جای بده.

طراحی WebApp | آژانس دیجیتال مارکتینگ آترز

تفاوت Web Application و اپلیکیشن چیه؟

تفاوت اصلی بین این دو اینه که Web App به یک اتصال اینترنتی فعال نیاز داره. در حالی که برنامه می تواند بعد از آپلود به صورت آنلاین هم اجرا بشه.

تفاوت دیگه بین Web App و برنامه ها این است که برنامه ها معمولاً سریعتر و کارآمدتر از برنامه های وب اجرا میشن. بدیهیه که وابسته نبودن نرم افزارهای آفلاین به اینترنت که میتونه عوامل زیادی در سرعت اون داشته باشه، به این مشکل دامن میزنن.

تفاوت دیگه بین Web App و برنامه ها اینه که، برنامه ها باید هر از چند گاهی به روز بشن. هر بار که این پیام به آدرسی در ارتباط با اینترنت ارسال بشه تا آخرین نسخه نرم افزار را دریافت کنید. اما در Web App، به روز رسانی به صورت خودکار و اغلب دور از چشم کاربر انجام میشه.

انواع وب اپ و کاربرد هرکدام از آنها

سامانه‌های تحت وب را میتونیم بر اساس عملکردی که دارن، در دسته‌های مختلفی قراربدیم که در ادامه به معرفی هرکدوم از اونا می‌پردازیم:

 

برنامه‌های تحت وب استاتیک

سامانه تحت وب از نوع استاتیک، اغلب با استفاده از CSS و HTML طراحی شده و برای اجرای محتوای متحرک مانند GIFS و فیلم‌ها مورداستفاده قرار میگیره.معمولاً کار با این مدل نرم‌افزارها کار مشکلیه؛ چون که برای ایجاد هر تغییر در ساختار برنامه، باید کد HTML را دانلود کرده، تغییر بدیین و مجدداً بارگذاری کنید.

این کار وقتی مشکل‌تر میشه که با شرکت طراح نرم افزار در ارتباط نباشید و خودتون هم دانش لازم را برای ایجاد تغییرات نداشته باشید.

 

برنامه تحت وب داینامیک

این مدل نرم افزار تحت وب از نظر فنی پیچیده‌تر از برنامه استاتیک هست. از برنامه‌های داینامیک برای نگهداری پایگاه‌ داده یا تالارهای گفتمان برای بروزرسانی و ارتباط مداوم جهت تغییر اطلاعات استفاده میشه. برای همین هست که سیستم‌های مدیریت محتوا از نوع نرم افزار تحت وب پویا یا داینامیک هستن؛ چونکه تغییر و بروزرسانی اطلاعات از طریق آنها با کمترین میزان دانش فنی امکان‌پذیر هست.

برای توسعه سامانه تحت وب داینامیک، میشه از زبان‌های برنامه‌نویسی مختلفی استفاده کرد، اما معمولاً PHP و ASP بخاطرساختار قابل درکی که دارن، گزینه‌های اول هستن.

 

نرم افزار تحت وب متحرک یا Animated

توسعه نرم افزار وب موبایل باید با فناوری FLASH سازگار باشه. این نوع نرم افزار بخاطر پیکربندی پیچیده و دشواری که داره کاربرد زیادی نداره.

معایب استفاده از Web App

  • نیازمند اینترنت: بله، احتمالا میدونید که اغلب اپلیکیشن‌ها بدون نیاز به اینترنت هم روی تلفن کاربر کار می‌کنن اما وب اپ‌ها الزاما نیازمند اینترنت هستند. البته اگه قصدتون ساخت یه اپلیکیشن فروشگاه اینترنتی یا چنین چیزی باشه، در هر حال باید کاربر برای مشاهده محتوای اپ اینترنتش را فعال کنه. بنابراین خیلی برای شما فرقی نمیکنه.
  • عملکرد کمتر: قطعا نمیتونید انتظار داشته باشید که نسخه وب برای کاربران موبایل شما به اندازه یک NativeApp قابلیت داشته باشه.
  • UX ضعیف‌تر: با توجه به اینکه دست‌تان برای ایجاد تغییرات به اندازه اپلیکیشن باز نیست، احتمالا تجربه کاربری(راحت بودن کاربر در استفاده از برنامه) آن نسبت به اپلیکیشن ضعیف‌تر باشد.

مزیت های ویژه Web App!

بعداز معرفی برنامه های کاربردی وب و مقایسه آنها با وب سایت ها، بیایید با هم مزایای منحصر به فرد و هیجان انگیز Web App  را بررسی کنیم.

بی نظیرترین مزیت Web App را میشه حذف محدودیت های استفاده از پیاده سازی سیستم عامل نامید. با به وجود اومدن Web App، اپلیکیشن های اندروید و اپلیکیشن های iOS دیگه محدود به اپلیکیشن های موجود در گوگل استور و اپ استور نیستن، کاربران اندروید یا آیفون فقط باید به اپ استور مراجعه کنن تا اپلیکیشن مورد نظرشون رو پیدا کنن. گرچه یک برنامه وب وجود داره. در هر سیستم عاملی، میتونید با وارد کردن آدرس Web App در نوار جستجوی مرورگر، برنامه مورد نظر خودتون رو پیدا کنید.

Web App فضایی از رم شما را درگیر خود نمیکند.

خود را با ابعاد سیستم شما هماهنگ میکنه.

در پروسه فعال سازی نرم افزار، مرحله ای برای نصب وجود نداره و به راحتی با مرورگر باز میشه

انتخاب بهترین شرکت طراحی WebApp

خب به انتهای مقاله رسیدیم. در ابتدای این مقاله فهمیدیم که وب اپ چیست، چه ویژگی هایی داره، و با معایب و مزایای وب اپ آشنا شدیم.

حالا در پایان میتونیم به این نکته اشاره کنیم که ارائه اپلیکیشن های تحت وب توسط گوگل به زودی میتونیم شاهد این باشیم که برند های بزرگ با استفاده از این طرح جدید کاربران خود را از محدودیتی به نام چهارچوب اندروید یا آی او اس بودن نجات بدن و با دامنه وسیع تری از کاربر به توسعه کسب و کار خود بپردازن.

آژانس مارکتینگ آترز، خدماتی در حوزه های مختلف ارائه میده که تو اون حوزه تجربه کاری قوی دارن و این یکی از ویژگی های خوبی هست که آترز رو نسبت به بقیه فعالان بازایابی دیجیتال، متمایز میکنه! اما چرا پیشنهاد ما بهره گیری از خدمات شرکت آترمارکتینگ هست؟

تیم آترز با سال ها تجربه در زمینه ی طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت جزء بهترین های طراح سایت و اپلیکیشن هست. مجموعه آترز با طراحی web App برای کسب کارتون، باعث میشه شما همیشه یک قدم از بقیه رقبا جلتر باشید و باعث حرفه ای تر شدن شما میشه.

بهترین شرکت طراحی رابط کاربری UI/UX | آژانس دیجیتال مارکتینگ آترز

ثبت سفارش

سلام رفیق

به آترز خوش اومدی!
بچه‌ها آماده‌اند تا راهنمایی کنند...

پشتیبانی بهناز شکرگزار
+989389249995
زمان پاسخگویی ۸ صبح الی ۸ شب
سلام وقت بخیر. چطور میتونم کمک کنم؟
×
میتونم کمکت کنم؟