

سبک های طراحی لوگو انواع رویکردها و متدها را شامل میشه و برای ساخت انواع لوگو کاربرد داره. امروز طراحی لوگو در دنیای رقابتی تبلیغات تاثیر گذاره. در واقع لوگو نشان دهنده شخصیت و هویت برند و شرکته. لوگوی حرفهای و در عین حال جذاب میتونه به شناسایی بازار کمک کنه و سبب موفقیت شرکت در دنیای دیجیتال مارکتینگ بشه. بنابراین باید به اهمیت وجود لوگو توجه زیادی داشته باشیم. اگر شما هم در مورد لوگو و انواع سبک آن چیزی نمیدونین، پیشنهاد میکنیم تا آخر مقاله همراه ما باشید.
اهمیت سبک های طراحی لوگو در دیجیتال مارکتینگ و ادراک مشتریان
سبکهای مختلف طراحی لوگو، تاثیر قابل توجهی بر ادراک مخاطبان نسبت به برند و شرکت دارن. به همین دلیل میتونیم بگیم، سبکهای لوگو، در روند تبلیغات و تولید محتوا نقش بسیار مهمی ایفا میکنن. برای مثال یک لوگو حرفهای میتونه نظر مخاطبان را جلب کرده و طرز فکر آنها نسبت به برند را تغییر بده. وقتی یک لوگو از نظر مخاطبان جذاب باشه، محتوای تولیدی مانند خدمات و محصولات آن برند نیز از نظر مشتریان، حرفهای به نظر میرسه. از طرفی وجود لوگو برای تولید محتوا در شبکههای اجتماعی ضروریه. به طور کلی، لوگو کمک میکنه تا مخاطبان جذب برند بشن. در نهایت نتیجه میگیریم که، سبک های طراحی لوگو در دنیای دیجیتال مارکتینگ به عنوان یک عنصر خلاق و پرکاربرد شناخته میشن. اگه به دنبال دریافت خدمات طراحی لوگو در اصفهان هستید میتونین از این برگه دیدن کنید.
انواع سبک طراحی لوگو
در این قسمت برای اینکه درک بهتری داشته باشین، سبکهای مختلف طراحی لوگو را معرفی میکنیم و توضیح مختصری در مورد آنها میدیم.
پیکتوگرام:
پیکتوگرام یکی از سبکهای منحصر به فرد لوگو است. در این سبک برای طراحی، از یک تصویر و نماد بهره میبرن. برندهایی که قصد دارن با استفاده از یک شکل یا عکس مفهوم خود را منتقل کنن، میتونن از این سبک کمک بگیرن. برای مثال لوگو kfc، آمازون و پژو نمونههای معروفی از طراحی سبک پیکتوگرام هستن. در این سبک بدون اینکه از هیچ گونه حروف و فونتی استفاده بشه، پیام برند به مخاطب منتقل میشه. سبک های طراحی لوگو هرکدام مزایایی دارن. طراح سبک پیکتوگرام آشنایی کاملی با تصاویر، روانشناسی رنگ، اشکال هندسی و خطوط داره و میتونه با توجه به فعالیت برند، لوگو منحصر به فردی طراحی کنه. لوگوی پیکتوگرام، تنها با یک تصویر، قدرت برند و شرکت را نشون میدن.
تایپوگرام:
تایپوگرام یکی دیگه از سبکهای منحصر به فرد طراحی لوگو است. در این سبک بر خلاف سبک پیکتوگرام از حروف و نوشتار برای طراحی لوگو استفاده میشه. لوگو برند دیزنی و گوگل یک مثال خوب از سبک تایپوگرامه. این سبک برای برندهایی که میخوان با استفاده از نام، شخصیت شرکت خود را به نمایش بزارن مناسبه. سبک های طراحی لوگو نوشتاری یا تایپوگرام، بر پایه فونت و نوشته بوده و توسط متخصصین انجام میشه. این سبک برای برندهای تازه کار که نمیخوان هزینه زیادی برای طراحی لوگو انجام بدن مناسبه. این برندها میتونن با استفاده از این سبک به سادگی خود را به مخاطب معرفی کنن. از طرفی لوگو نوشتاری یا تایپوگرام انواع مختلفی دارن. نوع پیچیده ابن سبک توسط بیزینسهای بزرگ انتخاب میشه. لوگوی پیچیده شاید از لحاظ ظاهری ساده باشن، اما از لحاظ مفهومی بسیار پیچیده هستن. لوگوهای تایپوگرافی و نوشتاری به دلیل ظاهر سادهای که دارن، به سادگی مفهوم خود را به مخاطب منتقل میکنن. بنابراین این دسته از سبک های طراحی لوگو، راحتتر در ذهن مشتری باقی میمونن.


مونوگرام:
شاید لوگو مونوگرام را به نام سبک نمادین بشناسین. در این سبک برای طراحی لوگو از یک یا چند حرف ابتدایی نام برند استفاده میکنن. یک مثال ساده در این زمینه لوگو شرکت IBM است. برندهایی که نام طولانی دارن و میخوان به صورت ساده و قابل مفهوم خود را به مخاطب نشون بدن، از این سبک طراحی لوگو استفاده میکنن. البته ممکنه حروف اولیه برند همراه با تصویر طراحی بشه، به این شکل مفهوم مورد نظر بهتر منتقل میشه. این سبک بسیار قدیمی بوده و در دوران گذشته توسط نقاشان استفاده میشد.
لوگوی کلاسیک:
کلاسیک یکی دیگه از سبک های طراحی لوگو است.
همونطور که از نام این سبک پیداست، برای ساخت لوگو از طرحهای سنتی و کلاسیک بهره میبرن. برندهایی مانند شرکت کوکاکولا که میخوان هویت خود را به شکل سنتی منتقل کنن، میتونن از این سبک کمک بگیرن.
لوگوی انتزاعی:
در این سبک برای طراحی لوگو از رویکردهای انتزاعی کمک میگیرن. برای مثال لوگو شرکت Nike برای اینکه با یک لوگوی ساده هویت خود را نشون بده، از نمونههای انتزاعی استفاده کرده.
لوگوی مسکات:
در این سبک برای طراحی لوگو از اشکال یا نمادها استفاده میکنن. برای مثال ممکنه از مخفف نام شرکت استفاده کنن یا بر روی یک شخصیت مانور بدن و از تصویرسازی بهره ببرن.
از نمونههای معروف این دسته از سبک های طراحی لوگو، میتونیم لوگو شرکت اپل، چیتوز، پرینگلز را نام ببریم.


امبلم:
در این سبک، طراحی لوگو با اشکال هندسی صورت میگیره. این اشکال بزرگ و در عین حال جذاب هستن. برای مثال لوگو شرکت مرسدس بنز مثالی از لوگوهای سه بعدیه.
لوگوی مینیمال:
در سبک مینیمال از طرحهای ساده و جزئیات کم استفاده میشه. برای مثال لوگو شرکت آدیداس نمونه جذابی از لوگو مینیماله. این لوگوها غالباً تک رنگ بوده و با حداقلترین عناصر مفهوم برند را منتقل میکنن. در واقع در این سطح عنصرهای غیر ضروری حذف شده و تنها به مفهوم اصلی توجه میکنن. سادگی این دسته از سبک های طراحی لوگو باعث شده تا لوگو حرفهایتر، جسورانهتر و زیباتر به نظر برسه.
سه بعدی:
همونطور که از نام این سبک پیداست، در این روش برای طراحی لوگو از اشکال سه بعدی و حجیم استفاده میکنن. شرکتهایی مانند شرکت مایکروسافت که میخوان با ک لوگوی بزرگ شخصیت برند خود را نشان بدن، از این سبک بهره میبرن. در این سب، تمرکز بر روی پرسپکتیو طرح بوده و لوگو واقعیتر به نظر میرسه.
ترکیب لوگو:
در این سبک از ترکیبی از نمادها، حروف و اشکال کمک میگیرن. شرکتهایی که دوست دارن با ترکیب چندین عنصر، شخصیت برند خود را به نمایش بذارن، از این دسته از سبک های طراحی لوگو استفاده میکنن. لوگو شرکت FedEx را به خاطر بیارین. در این لوگو از چندین عنصر جذاب استفاده شده.


چه گزینه هایی برای کسب و کار ما مناسب تر هستن؟
در انتخاب لوگو باید به این نکته توجه کنین که لوگو قراره شخصیت برند شما را به مخاطب منتقل کنه و بر هویت بصری کسبوکارتان تاثیر مستقیم داره. در انتخاب سبک لوگو بهتره به نکاتی که در قسمت زیر اشاره میکنیم هم توجه داشته باشین. این نکات عبارتن از:
سادگی:
سعی کنید در انتخاب لوگو، به سادگی توجه کنین. لوگو باید ساده و در عین حال قابل فهم باشه، برخی سبک های طراحی لوگو ساده و در عین حال مفهومی هستن. لوگوهای پیچیده نه تنها مفهوم برند را به مخاطبان منتقل نمیکنن، بلکه به راحتی فراموش میشن.
قابلیت چاپ و استفاده در محصولات مختلف:
لوگویای را انتخاب کنین که قابلیت چاپ داشته باشه و بتونه بر روی محصولات مختلف درج بشه.
همخوانی با بازار هدف:
به علاوه لوگو باید با بازار هدف شما و مخاطبانتان همخوانی داشته باشه، برای مثال اگر بازار هدف شما نوجوانها هستن بهتره از لوگوهای فانتزی استفاده کنین. اگر بازار هدف شما مدیران و صاحبان کسب و کار هستن، بهتره از لوگوهای حرفهای کمک بگیرین.
بیان کننده مفهوم برند:
سبک های طراحی لوگو هر کدام به نحو مخصوصی مفهوم برند را بیان میکنند. باید بدونین که لوگو باید به خوبی ارزشهای برند شما را به مخاطبانتان منتقل کنه. طراح لوگو با توجه به کسب و کار شما و تجربهای که در این زمینه به دست آورده، میتونه به شما کمک زیادی کنن.
برای مشاهده نمونه پروژه های لوگو آترز میتونین از این برگه دیدن کنین.
کدام سبک لوگو را برای کسبوکار خود انتخاب کنیم؟
حال که با انواع سبک لوگو آشنا شدین، ممکنه این سوال براتون پیش بیاد که کدام سبک لوگو را خود انتخاب کنم؟ در جواب این سوال باید بگیم که انتخاب سبک لوگو به شخصیت و هویت برند و نوع کسب و کارتون بستگی داره. بهتره برای انتخاب سبک های طراحی لوگو با یک طراح مشورت کنین. اما به طور کلی قبل از طراحی لوگو بهتره این سوال را از خودتون بپرسین که از این لوگو میخواین در چه کاری استفاده کنین؟ چه بازاریابی و تبلیغاتی برای اون در نظر دارین؟ مخاطبین شما چه کسانی هستن؟ در کسب و کار خود چه محصولات و خدماتی عرضه میکنین؟ هر سبک لوگو ویژگیهای خاصی از برند شما را منتقل میکنه. برای مثال اگر رستوراندار یا کافهدار هستین باید از تصاویر جذاب و زیبا در طراحی لوگو استفاده کنین. یا اگر در زمینه فناوری و نوآوری فعالیت میکنین، میتونین از لوگوهای سه بعدی و انتزاعی کمک بگیرین.
جمع بندی
در این مقاله با انواع سبک های طراحی لوگو آشنا شدیم و نکاتی در مورد انتخاب سبک بیان کردیم. انتخاب سبک لوگو میتونه تاثیر زیادی در تبلیغات و بازاریابی برند شما داشته باشه. هر کدام از سبکهای طراحی لوگو ویژگیهای مختلفی دارن و برای بازار و مخاطبان متفاوتی مناسب هستن. در انتخاب سبک لوگو باید به مواردی مثل مخاطبان هدف، موضوع برند و کسب و کار، اهداف و رویکردهای شرکت و غیر توجه کنین تا بتونین لوگوی منحصر به فرد و جذابی برای کسب و کار خود بسازین. از جمله انواع سبکهای طراحی لوگو میتونیم به؛ لوگوهای مینیمال ترکیبی، سه بعدی، مسکات، انتزاعی، کلاسیک، پیکتوگرام، تایپوگرام و… اشاره کنیم. با خوندن مقاله سبک های طراحی لوگو میتونین نیازهای خود را بررسی کرده و در نهایت لوگوی مناسب برای کسب و کار خود انتخاب کنین. اگر هنوز هم در انتخاب سبک مشکل دارین، میتونین این کار را به طراحان حرفهای لوگو بسپارین. سبکهای لوگو که در این مقاله معرفی کردیم، قطعاً بهترین و موفقترین سبکها هستن، بنابراین به راحتی به این سبکها اعتماد کنین. اگر این مقاله برای شما مفید بود خوشحال میشیم آن را با دوستانتون به اشتراک بزارین و نظر خود را در مورد آن بیان کنین.
با شناخت انواع لوگو میتونین لوگوی مناسبی برای کسب و کار خود انتخاب کرده و در بازار رقابتی بدرخشین.
همه سبکها مزایای به خصوصی دارن، اما برای هر کسب و کاری مناسب نیستن. بنابراین باید بین این همه سبک یک مورد را انتخاب کنین.
آیا خودمون میتونیم سبک طراحی لوگو را انتخاب کنیم؟
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.